tiistaina, syyskuuta 16, 2008

14.12.1995

Kirjoitan sanasen nopeasti. Tero nukkuu lattialla. Pitäisi lähteä, mutta en saa häntä ylös. Tämä on noloa. Ystävistä ei ole kuin haittaa.

Chungking Expressin alkupuoli oli erinomainen, jälkipuoli hiukan venytetty, vaikka sekin kyllä charmikas. Uusi Bond sen sijaan oli silkkaa roskaa. Olisin toivonut, että tekisivät viimeinkin jotain erilaista, mutta ei. Rami sanoi samaa.

Joimme Teron kanssa viiniä aamuviiteen tai puolikuuteen. Tänään hämmästyttävän kepeä olo. Hidas juominen taitaa olla hyvä homma. Jos aina pystyisi siihen. (Pitääkö "aina" juoda?) Höpötimme kaikennäköistä - naisista mayojen kalenteriin ja ennustukseen vuoden 2012 suuresta muutoksesta. En suostunut järjestämään elämääni sen mukaan, mitä muinaiset intiaanit, vaikka kenties olisivatkin olleet viisaita, ovat sanoneet. Käsityksemme siitä, että elämä maapallolla saattaa mennä pahasti pieleen, ei voi tulla mistään muualta kuin siitä, että havainnoimme elämää ympärillämme. Ei muualta!

Huomenna alkaa joululoma. Joululahjat on mahdollisesti jo hankittu, XXX:lle pitää vielä jotain pientä kehitellä. Pitäisikö tehdä suklaakirsikoita? Vai hankkia jotain järkevää? Mitä häneltä puuttuu? Ei mitään: hänellä on rakkautta, asunto ja ravintoa.

Olen skinheadin näköinen. Äiti hermostuu, mutta hermostukoon: tunnen, kuten Jarmo sanoi, olevani lähempänä eläintä itsessäni. Kalju tai sänki on eroottinen: paljastaa peittäessäänkin. Ajatus "kyrvästä" on tässä tietysti banaali, mutta on siinä jotain perääkin. Mitä sitten ovat kaljut naiset? Ovatko he eroottisia?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kaljut naiset ovat erittäin eroottisia, niin kuin on vaikkapa posliini.